menu

Basisschool Franciscus, een sprankelend avontuur! 

Kinderen op de Franciscus krijgen in een veilige en vertrouwde omgeving de kans zich optimaal te ontwikkelen. Kernwoorden zijn hierbij; passend, samenwerking en kracht. 

In een prettige, vertrouwde en veilige leeromgeving willen wij goed onderwijs bieden waardoor we het beste halen uit ieder kind. Vanuit deze basis willen wij onze kinderen betekenisvol verder leren kijken, vanuit en voorbij hun eigen vertrouwde omgeving van Biezenmortel, zodat ze als volwaardig burger leren participeren in onze maatschappij. 

Onze visie is bepalend voor de activiteiten van de school: We willen dat ieder kind elke dag met plezier naar school gaat. We zien leren als een actief proces; leren is doelgericht en dit doe je nooit alleen: dat is ons uitgangspunt. Samen en individueel zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen, van de school en van onszelf. Wij willen kinderen mede eigenaar maken van dit proces van leren “leren” door te reflecteren op eigen denken, voelen en handelen waardoor de kennis, zelfontplooiing en zicht op het eigen leren groeit. 

Hier is nog specifieker te lezen wat je terug ziet op Basisschool Franciscus: Passend onderwijs 

Dit houdt in: Leerlingen krijgen onderwijs dat past bij hun 

© 2024 CiST Talentontwikkeling & Cultuureducatie Tilburg | Carré 32-38, 5017 JE, Tilburg
KvK: 80473954 | BTW: NL861684473B01 | Bank: NL39RABO0361199708 | info@cist.nl